Style89 Studio Tende Istra Bilten koji izdaju tende Istra predstavio zanimljivu kremu

Bilten koji izdaju tende Istra predstavio zanimljivu kremu

Prelistavala sam svoj Instagram profil jednog popodneva prije otprilike mjesec dana, gledajući svoja posla, kad sam vidjela post koji su objavili iz firme tende Istra koji me ostavio bez riječi.

Činilo se da su tende Istra upravo lansirali novi bilten, i kao da to nije dovoljna vijest, naslov objave otkrio je da uz svoje proizvode nude i savjete za zaštitu kože od sunca, te su ovoga puta preporučili kremu za sunčanje na bazi puževog sekreta.

Čitajući dalje što tende Istra pišu na tu temu naučila sam nešto što nisam znala do sada, a to je da su ustvari Korejci prvi počeli koristiti sluz puževa u kozmetici i da je to sada jako popularno na bliskom istoku, a polako taj trend dolazi i do nas.

Bilten koji izdaju tende Istra predstavio zanimljivu kremu

Ova korejska krema za sunčanje koju su iz tende Istra preporučili sadrži puževu sluz koja poboljšava sjaj. U slučaju da niste upoznati s čudom puževe sluzi, dopustite mi da vam objasnim: to je apsolutna magija kada se radi o obnovi i hidrataciji kože te poboljšanju sjaja i teksture.

Na tržištu postoji mnogo proizvoda s puževim sekretom, ali Cosrxova originalna Snail Mucin Essence je daleko najbolja. Toliko vole tu kremu na tržištu da bi vjerojatno mnogo ljudi plakalo kad bi se ona povukla sa tržišta.

Malo je proizvoda koji su tako dramatično poboljšali ten pojedinaca u tako kratkom vremenskom razdoblju: ako imate bilo kakve mrlje, korištenje ovog osigurava da će se smanjiti i brzo zacijeliti, a krema također čini da koža izgleda 100 puta svjetlije i glatkije.

Shvatili ste – tende Istra najtoplije preporučuju ovaj proizvod. Općenito preporuka vrijedi za puževu sluz u kozmetici.

Post koji su tende Istra objavile govori i o tome da ovaj proizvod također ima certifikat za drugi najviši stupanj zaštite koji možete dobiti od SPF proizvoda. Što ga, po mom mišljenju, čini savršenim čak i za zimu: dok ga nosite, vaša ljupka koža dobiva dobru obranu od UVA zraka, dok je hidratizirana i uljepšana puževom sluzi koja snažno popravlja ten.